Over KB360

“De pur van de assurantiebranche”

Ontstaan en visie

“Leuk werk en met plezier de dag beleven”, was zo’n beetje het eerste en het belangrijkste dat we tegen elkaar zeiden voorafgaand aan de oprichting van KB360.

Binnen KB360 is het belangrijk dat we betrokken zijn met elkaar en veel voor elkaar over hebben. We streven naar een veilig en plezierig werkklimaat. Vanuit hier kunnen we van waarde zijn voor onze klanten en opdrachtgevers.

Thom Menssink van DDI noemde ons eens de ‘pur’ van de assurantiebranche, omdat we allerlei oplossingen aan elkaar knopen en/of de gaten in de oplossingen dichten. Daar zijn we best trots op.

Onze drijfveren

Verbinding

KB360 levert software die “de pur” is in het IT-landschap van assurantiebedrijven. We brengen verschillende applicaties samen, zodat u en uw klant duidelijker en gemakkelijker overzicht heeft.

Innovatief

Wij innoveren door buiten de traditionele paden te treden en met grensverleggende ideeën te komen. Zo kunnen wij u iets anders én beters bieden!

Veiligheid

Klantbeeld wordt gebouwd met Microsoft technologie. Bij de bouw houden wij rekening met de uitgangspunten van een veilige webapplicatie, zodat u zorgeloos gebruik kunt maken van Klantbeeld. Wij zullen u ook proactief adviseren over veiligheid als het aankomt op het invullen van uw wensen in Klantbeeld.

Sebastian Hek

KB360 is opgericht in 2018 en is uitgegroeid tot een bedrijf met een stabiel softwareproduct bestaande uit een standaard pakket en aanvullende (maatwerk) modules met ondersteuning bij de implementatie waar nodig.
Vanaf 2023 ben ik volledig eigenaar van KB360, volgend op een carrière van 12 jaar in de consultancy. Hierbij heeft de nadruk gelegen op implementatie van Microsoft Business Solutions. Vervolgens ben ik als freelance software ontwikkelaar verder gegaan bij een aantal toonaangevende Nederlandse bedrijven. De meeste van de opdrachtgevers waren actief in de financiële dienstverlening, waar ook de affiniteit is ontstaan voor het verzekeringswezen.